محل تبلیغات شما
چگونه وبلاگ نویس موفقی شویم
شاید شما وبلاگ نویسان موفقی همچون، ریچل هالیس و شاهین کلانتری و.را بشناسید و از این رو شما هم بخواهید مانند آن ها وبلاگ نویس موفقی شوید؛ اما خوب می دانید که در دنیای پر رقابت امروزی با این همه وبلاگ و وبسایتی که ساخته شده، اگر قوانین را ندانید حتی نمی توانید به حداقل بازدید برسید.
ما در این مقاله به شما خواهیم گفت که چگونه می توانید وبلاگ نویس موفقی شوید و شانس بازدید خود را بالا ببرید.
1.علایق مشترک خودتان و مخاطب را پیدا کنید
شما باید درباره متنی بنویسید که به آن علاقه دارید ، در غیر این صورت به سرعت نا امید شده و از کار دست می کشید؛ این تنها علاقه شما به وبلاگ نویسی و محتوای تولید شده توسط شماست که می تواند شما را قوی نگه دارد.
شما باید علایق مخاطب را هم پیدا کنید و بدانید که به چه چیز اهمیت می دهد؟ چه چیز دوست دارد؟ از خواندن چه محتوایی لذت می برد؟ اگر شما مخاطب خود را نشناسید و ندانید که برای چه کسی تولید می کنید ، قطعاً بیش از 10 بازدید در روز نخواهید داشت؛
در این صورت باز هم از کار دست می کشید.
البته در نظر داشته باشید که نمی توانید نظر همه را جلب کنید.
2.برای مخاطب ارزش قائل شوید
فرقی نمی کند که شما در طول روز یک بازدید دارید یا هزار بازدید، شما موظف به تولید محتوا هستید. حتی یک بازدید کننده هم - که در ابتدای کار شاید فقط یک نفر باشد- یک بازدید کننده است که همین هر روز سر زدن او به وبلاگ شما باعث می شود آرام، آرام بازدید شما بالا رود و در گوگل شناخته شوید.پس حتی یک نفر هم ارزشمند است.
3.وبلاگ برای کوتاه نویسی است، اما نه خیلی
وبلاگ برای نوشتن مقالات و محتوا های کوتاه است ، اما تعادل را رعایت کنید . اگر خیلی کوتاه بنویسید ، گوگل وبلاگ یا وبسایت شما را بی ارزش دانسته و هرگز صفحه اول گوگل نخواهبد بود؛ شاید بگویید: ((چرند نگو.من خودم دیدم فلان وبلاگ با وجود این که پست های خیلی کوتاهی داشت آمار بازدیدش بالا بود و توسرچ گوگل هم صفحه اول بود)) شاید شما درست بگید ، اما این موضوع رو در نظر داشته باشید که اون وبلاگ یا وب سایت در تاریخی ساخته شده و روش کار شده که وبلاگ نویسی مد نبوده، نه الان که تعداد وبلاگ نویسان زیاده و رقابت شدید.
اما سعی کنید خیلی بلند هم ننویسید که مخاطب از خواندنش منصرف شود،مخاطب دلش نمی خواهد برای خواندن پست شما اینترنتش ته بکشد.
4.وبلاگتان خاک نخورد
وبلاگتان را به روز کنید، نه اینکه یک وبلاگ بسازید و پستی در آن قرار دهید و پست دیگر را دو سال بعد در وبلاگ قرار دهید.اصلاً برای خودتان و مخاطبتان تکلیف را مشخص کنید. برنامه ای داشته باشد. مثلاً روزی یک مطلب یا هفته ای یک مطلب یا شاید هم دو مطلب، فرقی نمی کند؛ این دیگر سلیقه ی شماست ، اما تا جایی که امکان دارد از ماهانه نویسی صرف نظر کنید و پست ها را در فاصله زمانی کمتری نسبت به هم در وبلاگ قرار دهید
5.کپی برداری ممنوع
سعی کنید محتوا تماماً برای خودتان باشد ، از تجربیاتتان گرفته تا اطلاعاتی که می توانید ارائه دهید. هیچ مخاطبی در مقایسه با یک وب سایت یا وبلاگ معروف تر، وبلاگ تازه ساخته شده ی شما را با مامطالب کپی شده از وب سایت ها دیگر انتخاب نخواهد کرد.
6. قدرت عکس و ویدئو را دست کم نگیرید
قرار دادن عکس یا ویدئو در پست ها تاثیر زیادی در آمار بازدید شما دارد، سعی کنید تا جایی که ممکن است تصاویر و ویدئو ها هم برای خودتان باشد.

چگونه با دیگران ارتباط برقرار کنیم

نویسندگی (طبق نظرات خوانندگان)

طنز اندر کاخ همایونی (مولانای بی خدا)

وبلاگ ,هم ,یک ,بازدید ,، ,مخاطب ,وبلاگ نویس ,، اما ,وب سایت ,شما را ,برای خودتان

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

clevanruchan downhatjeobhag کامران نرجه عاشقانه های ما دوتا vercudorect همسفران نمایندگی آکادمی مطالب اینترنتی ماورا leitreetsorgjunk Mary's receptions